Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Covid-19 Protocol Yoga Shala Hoorn

 

Oppervlakte.

De tuin heeft een oppervlakte van 56 vierkante meter. Met inachtneming van de 1,5 meter afstand mag de groepsgrootte dus 5 cursisten omvatten exclusief de yogadocente. Er wordt op toegezien, dat bovengenoemde groepsgrootte niet wordt overschreden.

Kleding.

De cursisten kleden zich thuis om en nemen een eigen handdoek mee. De handdoek ligt op een yogamatje, dat voorafgaand aan en na afloop van iedere les wordt gedesinfecteerd.

Handen desinfecteren.

Er staat een pompje desinfecterende gel, zodat iedereen voor aanvang de handen kan desinfecteren.

Gebruik toilet.

Gebruik van toilet is in geval van noodzaak toegestaan. Bij iedere deur liggen hygiënische wegwerpdoekjes om te voorkomen, dat deurkrukken mogelijk infectie veroorzaken. Ook op het toilet worden uitsluitend hygiënische wegwerpdoekjes gebruikt.

Thee.

Thee wordt uitsluitend gedronken uit papieren wegwerpbekers.

Afsluiting les.

Na afsluiting van de yogales keren de cursisten direct terug naar huis met inachtneming van de 1,5 meter afstand bij vertrek. 

Hoesten

Moet je hoesten, heb je (ook) koorts en/of benauwdheid? Blijf dan thuis.

NOC*NSF.

Het actuele protocol van NOC*NSF is bekend en de richtlijnen van dit protocol worden  aangehouden bij de yogalessen buiten. De eigen branchevereniging SYN heeft tot dusverre nog geen eigen protocol opgesteld.

 

 

KvK 63598914

Banknr. NL43TRIO 0390990841

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren